אופים בריא ושומרים על איכות הסביבה מתכון טבעוני להכנת קציצות בטטה בתוספת חלבון

חברת אורגניקזון. המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה. מציעה מתכון להכנת קציצות בטטה בתוספת חלבון. מדובר במתכון טבעוני. קל להכנה והקציצות יוצאות אווריריות. עשירות בטעמים. רכות ונימוחות בפה.

בזכות השימוש בנייר אפיה אקולוגי של המותג If You Care. גם שומר על איכות הסביבה. הוא נייר אפייה טבעי וללא מלבינים. לכן בריא יותר במגע עם האוכל. 

המתכון באדיבות: יעל אלעד @veganyael –  מאמנת כושר ובלוגרית. למתכונים בריאים וקלים.


מצרכים:

שלוש בטטות ארוכות

300 גרם טופו

בצל קטן

כפית כורכום

ו – כפית כמון

כפית וחצי מלח ורוד

כף וחצי זרעי פשטן טחונים

קמח עדשים לציפוי


אופן הכנה:

  • להרתיח את הבטטות בסיר ללא הקליפה. עד שמתרככות (כדאי לחתוך לקוביות או חצאים כדי לזרז את זמן הבישול). אחרי בישול לסנן מהמים.
  • לטגן בצל עד שמשחים.
  • להוסיף את הבטטות הבצל ויתר המצרכים למעבד מזון ולטחון עד למרקם חלק.
  • לחמם תנור ל180 מעלות.
  • להכין תבנית ולחתוך נייר אפייה אקולוגי If You Care לאורך הרצוי.
  • ליצור בעזרת הידיים קציצות תפוחות ולצפות כל קציצה משני הצדדים בקמח עדשים.
  • לשמן מעל עם ספריי שמן זית-
  • לאפות 20-30 דק או עד שמזהיב.

 

בתאבון…….

 

בימים אלה משיק המותג האקולוגי If You Care. מארז חיסכון  של נייר אפיה– מדובר בגליל עם פס לחיתוך לאורך הרצוי. 100% טבעי ואקולוגי ללא הלבנה בכלור. אריזה ידידותית לסביבה.

מחיר נייר אפיה אקולוגי לצרכן: 31.90₪

ניתן להשיג ברשתות הטבע: באתר "בשבילנו". ובאתר סופר פארם.

'בשבילנו – מוצרים טבעיים באהבה'

קציצות בטטה
קציצות בטטה בתוספת חלבון צילום יעל אלעד veganyael

 

קציצות בטטה
קציצות בטטה בתוספת חלבון צילום יעל אלעד veganyael

שתף

פוסטים נוספים

דילוג לתוכן