בפתחו של האביב, מתכון מנצח לשייק בריאות: שייק דלעת וניל מועשר בחלבון

בפתחו של האביב, מתכון מנצח לשייק מרענן ובריא מתוך ספר מתכוני הבריאות של חברת הרבלייף: "מבשלים דרך חיים", הכולל  כ-80 מתכונים מגוונים על טהרת הבריאות הכוללים ערכים תזונתיים,  חושפת הרבלייף מתכון מיוחד  מתוך הספר:  שייק דלעת וניל מועשר בחלבון .

שייק דלעת וניל

מנה 1

 

רכיבים

3 כפות מדידה פורמולה 1 בטעם וניל

1 כף מדידה אבקת חלבון

40 גרם דלעת, מקולפת וחתוכה לקוביות

50 גרם אגס, ללא הליבה, חתוך לקוביות

100 מ"ל מים

100 מ"ל חלב דל שומן/ משקה שיבולת שועל/שקדים/ סויה

להגשה

1 כף אגוזי מלך או פקאן, קלויים וקצוצים גס.

 

אופן הכנה

  1. מניחים את כל הרכיבים בבלנדר ומערבלים לשייק חלק.
  2. מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים.

 

ערכים תזונתיים למנה אחת:

קק"ל חלבון, גרם פחמימה, גרם שומן, גרם
חלב דל שומן 249 22.1 29.5 4.5

*ללא תוספת הגשה

 

המתכון באדיבות הרבלייף

 

למתכונים נוספים ניתן להזמין את הספר באתר הרבלייף (דרף המפיצים) harbelife.co.il

 

 

"<yoastmark

 

"<yoastmark

שתף

פוסטים נוספים

דילוג לתוכן