מתכון מקורי לפיצה בהכנה ביתית !

אם גם אתם חובבי אפיה וקולינריה, אתר בייגלססס מציג עבורכם מתכון חדש ומקורי להכנה פיצה ביתית טעימה ומושקעת. כל הפרטים בהמשך הכתבה !

מתכון לפיצה מושלמת בהכנה ביתית שתגרום לכם ללקק את האצבעות ב6 שלבים בלבד !

נתחיל במצרכים : 

  1. קמח תירס –  קמח תירס אינו נמצא בבצק, אך הוא משמש לאבק את מחבת הפיצה. קמח התירס נועד להעניק לפיצה מעט תוספת טעם ופריכות.  
  2. סוכר – 1 כף. תפקידו של הסוכר הוא להגביר את פעילות השמרים ולרכך את הבצק, במיוחד כשמוסיפים גם מעט שמן זית.
  3. שמן זית – 2 כפות.
  4. קמח לבן – לא-מולבן לכל מטרה
  5. מים – 1 ו -1 / 3 כוסות
  6. שמרים – 2 ו 1/4 כפיות .

שלבי ההכנה : 

  1. ערבבו את המים החמים, השמרים והסוכר יחד בקערת מערבל העמדה שלכם, המצויד עם וו בצק או מצמד משוט. *אם אין לכם מערבל סטנד, פשוט השתמשו בקערת ערבוב גדולה וערבבו את הבצק עם כף עץ או מרית גומי בשלב הבא.
  2. מניחים בצק לקערת ערבוב משומנת, מכסים היטב, ומניחים בצד לתפיחה של כ 90 דקות או לילה במקרר.
  3. אגרוף בצק תפוח כדי לשחרר בועות אוויר. חלקו ל -2.
  4. מרדדים בצק לעיגול, מכסים ונותנים לו מנוחה.
  5. מפזרים על הפיצה את התוספות  האהובות עליכם.
  6. אופים פיצה בטמפרטורה גבוהה מאוד של 245 מעלות צלזיוס כ- 15 דקות בלבד. 
פיצה בהכנה ביתית ב6 שלבים בלבד !
פיצה בהכנה ביתית ב6 שלבים בלבד ! צילום: pixabay

שתף

פוסטים נוספים

מה זה מנעולן

במאמר זה נלמד איך זה להיות מנעולן בקליפורניה, ללמוד עוד על הכשרת מנעולנים בבתי ספר למנעולנות בקליפורניה ולקבל רישיון בקליפורניה

מתכון לכרובית ברוטב קשיו

מתכון טבעי לחג השבועות: כרובית ברוטב קשיו. שבועות, הידוע בתור חג הביכורים, מתייחס לביכורי השדה, תבואת ירקות ופירות. הכרובית היא

דילוג לתוכן